Activiteiten

Wat doen wij?

De jongerencommissie van Moskee Al-Fath zet zich in voor de gemeenschap van Lansingerland door het organiseren van diverse activiteiten, waaronder lezingen, sport en speciale bijeenkomsten. Aangezien de gemeenschap van Lansingerland en de omgeving steeds diverser wordt en groeit, is het belangrijk om alle leden binnen de vereniging te betrekken en een plaats te geven.

De commissie organiseert activiteiten op een toegankelijke manier die rekening houdt met verschillende leeftijden, achtergronden en behoeften van leden. Het is ons doel om een brug te slaan tussen de vereniging en de gemeenschap, zodat we beide kunnen verbinden. Bij Moskee Al-Fath moet elk lid zich thuis en veilig voelen, omdat ze worden gezien als waardevolle leden van onze gemeenschap.

Onze drijfveren...

De activiteitencommissie heeft als doel om een sterke band te creëren tussen de gemeenschap en de vereniging. Met een actieve en stimulerende rol willen zij zoveel mogelijk leden betrekken bij de activiteiten.

Door middel van deze activiteiten wil de commissie een centrale positie innemen in de gemeenschap en een ontmoetingsplek creëren waar leden elkaar kunnen ontmoeten en beter leren kennen. Door ontmoetingen in een prettige omgeving aan te bieden, wil de commissie de onderlinge band versterken en de gemeenschap in staat stellen om meer voor elkaar te betekenen.

Onze missie

Moskee Al-Fath organiseert activiteiten met als missie het versterken van de banden tussen de moslimgemeenschap en de moskee. Door middel van deze activiteiten wil de moskee een actieve rol spelen in het dagelijks leven van de gemeenschap en een ontmoetingsplek bieden waar leden elkaar kunnen ontmoeten en beter leren kennen. Door deze ontmoetingen te faciliteren, wil de moskee een gevoel van saamhorigheid creëren en de onderlinge banden versterken.

Meer weten over onze activiteiten?