Bekeerlingen

Moskee Al-Fath zet zich in voor iedereen met interesse in de Islam

Wij zetten ons voor iedereen in om hen te helpen bij de eerste stapjes richting de Islam, kennis verkrijgen over de Islam en veel meer. Niet-moslim, iemand die zich nog aan het verdiepen is in de Islam of al heel lang moslim? Bij ons mag je jezelf zijn!

Bekeren?

Als moslimgemeenschap is het onze taak om mensen die zich tot de islam willen bekeren, te helpen en te begeleiden in hun reis naar de islam. Daarom hebben we bij de moskee Lansingerland El-Fath een bekeerlingen groep opgericht. Deze groep is bedoeld voor mensen die zich tot de islam hebben bekeerd en op zoek zijn naar ondersteuning en begeleiding.

Als bekeerling kan het soms moeilijk zijn om je weg te vinden in de islam. Er zijn veel zaken waar je mee te maken krijgt, zoals het leren van de gebeden, het vasten tijdens de Ramadan en het begrijpen van de regels en voorschriften binnen de religie. Daarnaast kan het soms lastig zijn om je omgeving te vertellen over je keuze om moslim te worden.

 

Bekeren bij Moskee Al-Fath

Bij de bekeerlingen groep binnen de moskee Lansingerland El-Fath staan we klaar om je te helpen en te begeleiden in deze processen. Je kunt je bij ons aanmelden en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om je te verwelkomen in onze gemeenschap en je te begeleiden. We bieden ondersteuning bij onder andere het leren van de gebeden, het leren van de basisprincipes van de islam, het vasten tijdens de Ramadan en het omgaan met eventuele vragen en uitdagingen vanuit je omgeving.

We begrijpen dat elke bekeerling uniek is en een eigen reis in de islam heeft. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en steun die aansluit bij jouw behoeften en tempo. We willen dat je je op je gemak voelt binnen onze gemeenschap en je thuis voelt bij ons.

Als bekeerling ben je een waardevolle toevoeging aan onze gemeenschap en we zijn blij dat je de stap naar de islam hebt gezet. We willen je graag helpen en ondersteunen in je reis naar de islam. Meld je daarom aan bij onze bekeerlingen groep en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Samen kunnen we werken aan een mooie en waardevolle reis naar de islam.

Wat kan je verwachten?

Het bekeren tot de islam kan een prachtige en levensveranderende ervaring zijn. Het biedt een gevoel van verbondenheid met Allah, geeft zingeving aan het leven en biedt een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die elkaar ondersteunen en inspireren in het geloof.

Voor Moskee Al-Fath is het belangrijk om degenen die geïnteresseerd zijn in het bekeren tot de islam te ondersteunen in hun reis. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een afspraak te maken met de imam voor begeleiding en om eventuele vragen te beantwoorden, zodat de persoon zich comfortabel en vol vertrouwen kan bekeren.

Plan hieronder je afspraak in. En kom in contact met de imam of voor onze zuster, de vrouwencommissie!

Afspraak voor bekering of meer informatie