De leer van Sunnah & Hadith

Maar degenen onder hen die stevig gegrondvest zijn in kennis en (ook) de gelovigen, geloven in wat aan jou geopenbaard is en wat vóór jou geopenbaard is. Zij die de ṣalāh verrichten; zij die de zakāh geven en de gelovigen in Allah en de Laatste Dag: aan hen zullen Wij een geweldige beloning geven. (An-Nisa 4:162)

Islamitische theologie van Ustaadh AbdelOuahab

Moskee Lansingerland El-Fath biedt elke maandagavond theologielessen aan onder leiding van Ustaadh AbdelOuahab. Tijdens deze lessen wordt dieper ingegaan op de wet en jurisprudentie van de islam met betrekking tot verschillende onderwerpen.

Deze lessen bieden een uitstekende gelegenheid voor de gemeenschap om hun kennis van de islam te verdiepen en hun begrip van de wet en jurisprudentie te verbeteren. Het is belangrijk voor moslims om een goed begrip te hebben van de regels en voorschriften die worden voorgeschreven door Allah en Zijn Boodschapper (vrede zij met hem), zodat ze hun dagelijkse praktijken en aanbidding correct kunnen uitvoeren.

Ustaadh AbdelOuahab heeft zijn opleiding afgerond aan de prestigieuze Islamitische Universiteit van Medina en is zeer bedreven in het lesgeven en overbrengen van kennis.
Door zijn lessen leren we niet alleen de inhoud vanuit islamitisch perspectief, maar ook hoe we deze kennis kunnen toepassen in ons dagelijks leven.

Inschrijven voor deze lessen kan via ons online inschrijfformulier, welke te vinden is onderaan onze website. Op deze manier houden we overzicht op het aantal deelnemers en kunnen we onze lessen zo goed mogelijk organiseren.

We heten u van harte welkom om deel te nemen aan deze waardevolle lessen en uw kennis van de islam te vergroten.

We hopen je snel te kunnen verwelkomen in onze klas

Wassalaamu Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuhu

Schrijf je in voor de lessen!