Doneren

En degenen die ’s nachts en overdag van hun eigendommen uitgeven, heimelijk en openlijk, voor hen is hun beloning bij hun Heer, en voor hen zal er geen vrees zijn en zij zullen treuren. (2:274)

Steun het onderwijs

Door te doneren voor het ontwikkelen van ons islamitisch onderwijs, draagt u bij aan het creëren van een stevige basis voor de volgende generatie moslims in onze gemeenschap. Het stelt ons in staat om ons onderwijsprogramma te verbeteren, en te voorzien in de behoeften van onze leerlingen.

Steun de Moskee

Donaties zijn nodig om het onderhoud van de moskee te kunnen bekostigen, zodat de moskee in goede staat blijft en een veilige en aangename plek blijft voor gebed en bijeenkomsten. Daarnaast zijn donaties nodig voor het bekostigen van vaste kosten, zoals gas, water en licht, en voor het bevoorraden van de moskee-winkel met producten voor de moslim-gemeenschap.

Voor overboekingen vanuit het buitenland of...

Direct overmaken op onze bank

Kies dan voor de volgende optie:

Hieronder staan de twee IBAN rekeningennummers van de Moskee. Ook hier kunt u een keuze maken, waar uw donatie naar toe gaat

Onderwijs

Rek.Nr: NL09RABO0324589344 BIC: RABONL2U Moskeevereniging el-Fath

Moskee

Rek.Nr: NL44RABO0148818021 BIC: RABONL2U Moskeevereniging el-Fath

Investeren in het hiernamaals

De moskee is een belangrijke plek voor moslims. Het is een plek waar we samenkomen om te bidden, te leren en te gemeenschap te vormen. Daarom is het belangrijk dat we de moskee ondersteunen, zodat het een veilige en mooie plek blijft voor ons en toekomstige generaties. Door te doneren aan de moskee investeer je niet alleen in de toekomst van de moskee, maar ook in je eigen hiernamaals.

Allah heeft ons in de Koran en hadiths verteld over het belang van het doneren aan de moskee en de grote beloningen die hiermee gepaard gaan. Zo zegt Allah in de Koran: “Wat jullie aan rente geven om jullie vermogen te laten groeien, dat zal niet groeien bij Allah. Maar wat jullie aan liefdadigheid geven in de hoop van Allah’s welbehagen, dat zal vermenigvuldigd worden.” (30:39).

Dit vers laat ons zien dat het belangrijk is om te investeren in onze relatie met Allah en niet alleen in ons materiële welzijn. Door te doneren aan de moskee laten we zien dat we onze verantwoordelijkheid als gemeenschap nemen en dat we onze relatie met Allah serieus nemen.

Daarnaast zijn er vele beloningen verbonden aan het doneren aan de moskee. Zo vertelt de Profeet (vrede zij met hem) ons dat elke keer als we een moskee bouwen of erin investeren, Allah ons een huis in het Paradijs zal geven. Ook vertelt hij ons dat elke keer als we iets geven in liefdadigheid, Allah het zal vermenigvuldigen en ons nog meer zal geven in het hiernamaals.

Als moslimgemeenschap roepen we daarom iedereen op om te doneren aan de moskee. Laat ons samen werken aan een mooie en bloeiende moskee waar we samen kunnen komen en waar we ons geloof kunnen praktiseren en uitdragen.