Kinderonderwijs

Hoe ziet het onderwijs eruit?

Bij de moskee Lansingerland El-Fath hechten we veel waarde aan het onderwijs van onze kinderen. We bieden daarom diverse klassen aan voor mannen en vrouwen met meer dan 200 leerlingen. We gebruiken de methode Al Qaida An Noorania ( القاعدة النورانية ) om onze kinderen te leren hoe ze de Koran kunnen lezen en de letters goed kunnen uitspreken. Daarnaast leren we onze kinderen ook om Arabisch te schrijven.

Onze lessen zijn op een leuke en interactieve manier opgezet, waardoor kinderen op een speelse manier kennis kunnen opdoen over de islam en de Arabische taal. We organiseren ook regelmatig gezellige activiteiten, zoals barbecues, springkussens, voetballen en spelletjes, om de kinderen te betrekken en ze te laten genieten van hun tijd bij de moskee.

Het is ontzettend belangrijk om onze kinderen kennis te laten opdoen over de islam en de Arabische taal. Door hen in een vroeg stadium te leren over de islam en de betekenis van de koranverzen, zullen ze een solide basis hebben om hun kennis te vergroten en zich verder te ontwikkelen. Het is onze plicht als ouders om onze kinderen op te voeden volgens de principes van de islam en hen te begeleiden op hun reis naar kennis. Zo zullen we niet alleen hun toekomst verbeteren maar ook de toekomst van onze gemeenschap.

Lesrooster en tarieven

Moskee Al-Fath heeft speciaal voor het kinderonderwijs een uitgebreid lesrooster ontwikkeld. Het lesrooster is ontworpen om de kinderen op een interactieve manier de basisprincipes van de islam bij te brengen. Het programma is ontworpen om aan de behoeften van verschillende leeftijdsgroepen te voldoen en biedt daarom verschillende klassen met meerdere docenten aan. Hierdoor kunnen de kinderen het beste uit hun lessen halen en een beter begrip krijgen van de religie.

Het lesrooster is ook ontworpen om rekening te houden met de drukke agenda’s van zowel de docenten als de kinderen. De lessen worden op verschillende tijden gegeven, zodat ouders de optie hebben om de lessen te plannen op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt. Dit maakt het mogelijk voor kinderen om deel te nemen aan de lessen zonder dat het hun andere verplichtingen in de weg staat.

Hieronder kunt u de uitgebreide lesrooster downloaden.

Onderwijs voorwaarden

We vragen al onze studenten en hun ouders om de algemene voorwaarden van ons onderwijsprogramma aandachtig door te lezen voordat ze zich inschrijven voor onze lessen.

Door u in te schrijven voor ons programma, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die op onze website staan vermeld. Deze voorwaarden zijn opgesteld om de veiligheid en het welzijn van al onze studenten te waarborgen en om ervoor te zorgen dat ons programma soepel verloopt.

We danken u voor uw medewerking en wensen u veel succes met uw studies bij moskee Al-Fath.

Hieronder kunt u de algemene onderwijs voorwaarden downloaden.

Contact

Heeft u nog vragen die betrekking hebben tot kinderonderwijs? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail op onderwijs@moskeelansingerland.nl.

Of als u iemand direct wilt spreken kunt ook bellen naar: 06-11412952

 

Ons team zal uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Belangrijke Mededeling: Tijdelijke Sluiting Inschrijvingen Kinderonderwijs

Wij willen u hierbij op de hoogte stellen dat de inschrijvingen voor de lessen van het kinderonderwijs momenteel niet mogelijk zijn. Het eerstvolgende instroommoment is gepland voor februari 2024, In Sha Allah. Kinderen die zich nu willen inschrijven, worden op een wachtlijst geplaatst. We danken u voor uw begrip en geduld.

Schrijf je hieronder in!

*Voor meer kinderen, scrol naar beneden!
*Voor meer kinderen, scrol naar beneden!