Onderwijs

Welkom op de onderwijspagina van Moskee Al-Fath in Lansingerland! Wij zijn een gemeenschap van toegewijde leraren en studenten die zich inzetten voor het bevorderen van kennis en educatie in onze moskee. Bij Moskee Al-Fath vinden we het belangrijk om de kennis en waarden van de Islam te delen met de gemeenschap en onze studenten, jong en oud, te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om succesvol te zijn in hun leven en in de maatschappij. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over onze educatieve programma’s en cursussen, en hoe u deel kunt nemen aan ons onderwijsprogramma. We heten u van harte welkom bij Moskee Al-Fath en kijken ernaar uit om u te zien bij onze lessen en activiteiten!

dl.beatsnoop.com-1659884952NYb5-min-1024x679

Kinderonderwijs

Bij Moskee Al-Fath vinden we het belangrijk om niet alleen kennis over de Islam te delen, maar ook om onze jonge studenten bewust te maken van de sociale en culturele uitdagingen waarmee ze in de samenleving geconfronteerd kunnen worden.

We streven ernaar om onze kinderen de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om succesvol te zijn in hun leven en in de maatschappij, terwijl we ook de waarden en principes van de Islam benadrukken. Onze educatieve programma’s zijn ontworpen om onderwerpen uit de islam te behandelen en tegelijkertijd een dialoog aan te gaan met onze jonge studenten over verschillende aspecten van de maatschappij. Bij Moskee Al-Fath geloven we dat het belangrijk is om onze kinderen te helpen groeien tot verantwoordelijke en betrokken burgers, die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de samenleving.

De Sunnah & Hadith

De profeet Mohammed (vrede zij met hem) heeft gezegd: “De beste onder jullie is degene die de koran leert, en deze verder onderwijst”. (Sahieh al Boekharie)

Onze lessen over de Sunnah en Hadith zijn gericht op het begrijpen en toepassen van de leer van de Profeet in het dagelijks leven. Onze deskundige leraren nemen je mee door de Hadith, de overleveringen van de uitspraken en handelingen van de Profeet, en leggen uit hoe je deze kunt toepassen in jouw eigen leven.

Onze lesmethode is interactief en participatief. We moedigen studenten aan om vragen te stellen en de discussie aan te gaan, zodat we samen kunnen leren en groeien. Onze lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderde studenten, en we werken altijd met respect voor de individuele leerbehoeften en achtergronden van onze studenten.

Binnenkort ook huiswerkbegeleiding...

En lessen voor vrouwen!

Hou onze social media en de website goed in de gaten