VOLG ONS OP

SOCIAL MEDIA!

Wij zijn actief op Facebook, Instagram, WhatsApp, Youtube en TikTok! We hopen via onze socials sámen dichtbij onze missie te blijven: de gemeenschap op de hoogte houden, leuke en inspirerende content delen. Wil jij niks meer missen en scherp in het vizier houden wat er allemaal rondom de Moskee gebeurt, dan kunnen onze social kanalen je daar misschien bij helpen. Volg ons en blijf geraakt. Zie het als reminders: 

De Profeet (vrede zij met hem) zei: “Als Allah voor een persoon het goede wenst, dan schenkt Hij hem begrip van de religie.” (al-Boekhaarie)

Wil jij ons op één of meerdere van onze socials volgen, blijf dan lezen om er achter te komen welke van onze social media kanalen het beste bij je past.

INSTAGRAM

Op Instagram kun je ons volgen voor hoopvolle reminders, interessante infographics, en korte videos. Ook beantwoorden we regelmatig je vragen op de stories.

FACEBOOK

Als je ons op Facebook volgt ben je goed op de hoogte van hoe wij te werk gaan. Op Facebook delen we ook onze activiteiten, dus houd ons goed in de gaten!

TIKTOK

Op TikTok delen we korte video’s van de lezingen, interviews met mensen en andere mededelingen. Super leuk als je ons volgt!

YOUTUBE

Op ons YouTube-kanaal uploaden we verschillende videos: updates over het live volgen van een benefiet, volledige lezingen terugkijken en veel meer. Abonneer je dus snel op ons kanaal!